Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00

Openingstijden

Uitvaartcentrum

050-5255980

24/7 persoonlijk

bereikbaar

info@uitvaart-groningen.nl

Uitvaartzorg

Boerhaave

Voor de Families op afspraak

Ook buiten de openingstijden welkom!

Over ons

Uitvaartzorg Boerhaave Groningen

Al vele jaren is de naam Nijholt / Uitvaartzorg Boerhaave een begrip in Groningen. Het uitgangspunt is altijd geweest om met raad en daad terzijde te staan, proberen zoveel mogelijk uit handen te nemen. Door alles te bespreken, de praktische zaken en het emotionele goed te combineren gaan wij ons best doen om u te ontzorgen.

De uitvaartleiders van Uitvaartzorg Boerhaave

Hieronder ziet u onze medewerkers. Klik onder de foto voor hun persoonlijke verhaal.

Ed Bijl

Uitvaartverzorger

Jan Nieuwland

Uitvaartverzorger

Harnold Nieboer

Uitvaartverzorger

Joyce Nijholt

Uitvaartverzorger

De visie van Uitvaartzorg Boerhaave Groningen

Uw laatste wensen in vertrouwde handen

Voor ons is dit niet zomaar een kreet. Wij nemen dit bijzonder serieus. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u bijstaan tijdens het moeilijke moment, het verlies van een dierbare. Ons uitgangspunt hierbij zijn uw eigen wensen.

Onze ervaren en goed opgeleide uitvaartverzorgers zullen samen met u kijken naar alle zaken die geregeld moeten worden na een overlijden. Het vormgeven van een uitvaart wordt zo een reis die we gezamenlijk maken. Uw wensen bepalen de koers en samen komen we tot de route die leidt tot de uiteindelijke afscheidsplechtigheid.

Wij zijn er wanneer u dat wilt

De uitvaartverzorgers van Uitvaartzorg Boerhaave zijn er op de momenten dat รบ dat wilt. U bepaalt wat u zelf wilt regelen en wanneer en wat u aan ons over wilt laten. Bedenk dat niet alles op stel en sprong bepaald hoeft te worden. Voor veel zaken kunt u rustig de tijd nemen. In de dagen die liggen tussen het overlijden van uw dierbare en de dag van de uitvaart, zorgen we dat alle aspecten aan bod komen. Ook als u veel zelf wilt doen en regelen, wij zorgen dat u geen zaken over het hoofd ziet.

Bij ons zijn uw laatste wensen in vertrouwde handen

De Zes Zekerheden

  • Heldere afspraken over de uitvoering
  • Transparante kostenbegroting
  • Goede organisatie van de uitvaart
  • Bekwaam personeel
  • Doelmatige klachtenafhandeling
  • Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Uitvaart mogelijkheden

Mogen wij u helpen bij het nadenken over het afscheid?

Uw uitvaart

Wij helpen u alle wensen rondom uw uitvaart in kaart te brengen en vast te leggen. Voor uw gemoedsrust, en voor die van uw nabestaanden.

Huiskamer uitvaart

Een afscheid in een persoonlijke en intieme omgeving. Dat is wat wij bieden bij onze huiskameruitvaart.

Stille Crematie

U bepaalt zelf waar u de uitvaart wilt laten plaatsvinden. Dit hoeft zeker niet altijd het crematorium te zijn. Wij informeren u over de mogelijkheden

Uitvaartlocaties

Naast ons eigen uitvaartcentrum zijn er veel locaties om een uitvaart plaats te laten vinden. Van hartje Groningen tot een rustige plek in de natuur.

Onze referenties

Lees hier beoordelingen van onze dienstverlening

Bernadette Diekstra

Goede herinneringen aan de uitvaart van mijn schoonmoeder. Uitvaartcentrum Boerhavelaan maakt z'n visie van eerlijk en betrouwbaar helemaal waar. Aardige en deskundige medewerkers begeleiden de familie stap voor stap bij de moeilijke keuze in het rouwproces. Gastvrij mensen ontvangen de naaste familie en vrienden met veel begrip.

Cees van der Veur

Ik heb onlangs mijn moeder begraven .
Ik ben zeer goed begeleid met het verlies en men heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen. Men was zelfs behulpzaam bij het vinden van een oplossing toen de aula op het selwederhof niet beschikbaar was.

Sylvia Fasten

Zeer vriendelijk en zorgzaam personeel , goede zorg zowel voor als tijdens en na de begrafenis en crematie die wij van familieleden daar hebben.gehad . Alles goed verzorgd tot in de puntjes .